Expositie Cora Deutekom Scagon De Luxe

t/m 31 maart 2021

 

In de foyer van Scagon De Luxe hangt de serie Mirror-Mirror

Doel van Mirror Mirror is om meerdere goede doelen uit te kiezen, waarvoor een unieke serie fotoproducties wordt geselecteerd. De serie bestaat uit 8 beelden.

De (natuur)foto’s evenals de fotobewerking ervan zijn alle van de hand van Cora Deutekom. Cora heeft in de afgelopen jaren een groot door haarzelf gefotografeerd beeldarchief opgebouwd. De foto’s  kan zij gebruiken om unieke beelden te ontwerpen.

Cora Deutekom heeft voor dit eerste Mirror Mirror-project een achttal foto’s geselecteerd en daar een unieke serie kunstwerken en kunstwerkjes van gemaakt. Ze zijn alle nu verkrijgbaar.

De acht verschillende fotokunstwerken (expositie Scagon De Luxe), formaat 75x75 cm, bedrukt op dibond. 

De acht verschillende werken zijn niet uitsluitend in het formaat 75x75 cm verkrijgbaar, het is ook mogelijk de fotowerken in een ander formaat te bestellen. 

De acht kunstwerken in een pakje  (dubbele) kaarten. Formaat 14x14 cm in een witte envelop. 

De acht kunstwerken in een pakje  (enkele) kaarten. Formaat 14x14 cm in een witte envelop. 

Een lijst met afbeelding in passe-partout. Formaat lijst: 30x30 cm. Formaat afbeelding: 22x22 cm.

Meer info: http://www.mirrormirror.online

 

In de zij-foyer van Scagon De Luxe hangen er 5 verschillende werken afgedrukt op Dibond

 

Schagen onder water formaat 70x50 cm

Dit werkstuk is een collage,  in Photoshop opgebouwd met eigen fotografie. In juni 2021 tijdens het Kunstplein wordt het werk op een doek van 3 meter bij 3 meter geschilderd

Gele Kwikstaart in geel tulpenveld  formaat 70x50 cm. Deze zomer ben ik er meerdere keren op uitgetrokken om de Gele Kwikstaart in een geel tulpenveld te spotten en te fotograferen

Zeemeeuwen formaat 70x50 cm. Geregeld ben ik aan het strand te vinden om mooie foto’s te maken

Eenden aan de wandel formaat 70x50 cm. Onderweg op zoek naar mooi fotomateriaal kwam ik deze eenden tegen. Meestal lopen ze achter elkaar, het mooie van deze is dat ze naast elkaar op een landweggetje liepen op de Bonkelaarsdijk

Jan van Genten formaat 70x50 cm. Deze zomer in Helgoland de Jan van Genten gefotografeerd. Op een hoge klip op 1 meter afstand zitten de vogels in grote getalen te poseren voor de fotografen. 

 

De  foto’s zin verkrijgbaar in: canvas, Dibond en in elk gewenste  formaat

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

https://www.codesign.nl/tp-965-2/fotografie#!section

Cora Deut Cora Deut